mobirise.com

PROGRAM COMPETITIE

• 8:00-9:30 Inregistrare concurenti, completare declaratie pe proprie raspundere, eliberare kit participare;

• 9:30 - 9:40 Sedinta tehnica;

• 9:40 – 9:50 Incalzirea concurentilor;

• 10:00 - Start, cursa populara, cros si semimaraton;

• 10:15 - 12:00, inregistrare concurenti cursa copiilor, completare declaratie pe propria raspundere, eliberare kit participare;

• 10:20 - 11:15, sosire participanti cursa populara;

• 10:40 - 12:00, sosire participanti cros 10,5 km;

• 11:30 - 12:50, sosire participanti semimaraton;

• 13:00 - Start, cursa copiilor 500 m;

• 13:30 - Start, cursa copiilor 1 km;

• 14:00 - Start, cursa copiilor 2 km;

• 14:30 - Festivitatea de premiere;

Pentru cursa copiilor programul se poate modifica in functie de sosirea participantilor.

REGULAMENT


Sindicatul Liber Petrochimistul in parteneriat cu Rompetrol sponsor principal organizeaza in data de 22.04.2017 SLP Run. SLP Run este o competitie de anduranta care se desfasoara pe nisip si pe promenada din Tabara Navodari

SPONSOR OFICIAL

Sindicatul Liber Petrochimistul

PARTENERI

Primaria Navodari, Medlife,Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral, Directia Judeteana de Sport Constanta

SPONSORI NUTRITIE

Isostar Romania

PARTENERI MEDIA

Radio SKY Constanta, Radio VOX PEM, Litoral TV, Revista Alerg, Calugareanu Arts.

DATA SI LOCUL COMPETITIEI

SLP Run, va avea loc sambata 22.04.2017, la ora 10:00 pe nisip si pe faleza asfaltata din statiunea Navodari, startul si sosirea fiind in zona Teatrului de Vara.

Cursa Copiilor va avea loc sambata 22.04.2017 ora 13:00 si se va desfasura pe promenada si nisip a statiunii Navodari pe distanta de 500 metri, 1 km, 2 km. Festivitatea de premiere va avea loc in zona Start/Sosire, incepand cu ora 14:30.

Cursele pot suferii modificari din diferite motive care includ conditii meteo si siguranta participantilor

Competitia promoveaza sanatatea prin miscare ca mod de viata in familie si comunitate, se adreseaza angajatilor Rompetrol si familie acestora. Pot participa concurenti amatori sau profesionisti din afara si vor beneficia de premii constand in cupe, medalii la categoria open feminin/masculin.

CURSE

Semimaraton masculin/feminin

Cros 10,5 km masculin/feminin

Cursa populara 5 km masculin/feminin

Categoriile de varsta 18-29 ani,30-39 ani,40-49 ani,+50 ani masculin/feminin,

Cursa copiilor 7-9 ani 500 metri,10-13 ani 1 km,14-17 ani 2 km

CONDITII DE PARTICIPARE

Pentru ca este editie inaugurala nu se percepe taxa de participare

Pentru a participa in cursele de: semimaraton, cros 10,5 km, cursa populara 5 km, toti participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

• sa aiba cel putin 18 ani impliniti pana cel tarziu 22.04.2017;

• sa fie inscris la una dintre probe

• sa aiba in posesie un act de identitate pentru verificare;

• sa isi asume integral raspunderea pentru orice eventual accident sau paguba care ar putea sa survina pe parcursul derularii cursei, fara a putea atrage raspunderea organizatorilor.


INREGISTRAREA IN COMPETITIE

Inregistrarea pentru cursa de semimaraton, cros 10,5 km, cursa populara 5 km, cursa copiilor se face doar online pe siteul competitiei:   http://www.slp-run.slpetrochim.ro/index.html pana cel tarziu in data de 08.04.2017

Inregistrarea este finalizata in momentul cand este activ pe lista de inregistrare.Participantii isi pot verifica online statusul inregistrarii pe lista de inregistrari din siteul evenimentului.

Inregistrarea in cursa Copiilor se face numai de catre un adult(Parinte) pe siteul competitiei iar in ziua concursului prin prezentarea actului de identitate, cat si a certificatului de nastere pentru minorii participanti in cursa. Niciunul dintre acte nu vor ramane in posesia personalului voluntar care va face inregistrarea in cursa, actele de identitate fiind restituite fara a se opri fotocopii ale acestora.

Nu este admisa inregistrare in cursa in numele altor participanti care nu sunt prezenti la inscriere, iar numerele de concurs nu se pot ridica decat de catre concurent sau parinte(cursa copiilor).

Cu ocazia inregistrarii, persoana care face inregistrarea va completa declaratia pe propria raspundere privind asumarea responsabilitatii pentru toti membrii familiei participanti in cursa precum si pentru faptul ca acestia sunt apti medical si ca pot face fata parcurgerii intregii distante 

LIMITE LA INREGISTRARE

Numarul maxim de locuri pentru cursele de semi-maraton,cros 10,5 km,cursa populara 5 km ,cursa copiilor si voluntarii 250 participanti

 

TAXA PARTICIPARE

Pentru ca este editie inaugurala nu se percepe taxa de participare  

SERVICII

Servicii incluse in pachetul de start pentru cursele de cursa de semi-maraton,cros 10,5 km,cursa populara 5 km ,cursa copiilor:

• numar de concurs;

• tricou oficial;

• medalie finisher;

• puncte hidratare, revitalizare, puncte control pe traseu;

   -   hidratare la 2,5 km;  5,3 km;  8,1 km;  10,5 km;  12,5 km;  15,8 km;  18,1 km;  finish;

   -   revitalizare  la 5,3 km;  10,5 km;  15,8 km;  finish;

   -   puncte control la 2,5 km; 5,3 km; 8,1 km; 10,5 km; 12,5 km; 15,8 km; 18,1 km; finish;

• asistenta medicala;

• toalete;

• diploma de participare

• kitul de participare pentru adulti se va ridica in data de 22.04.2017 incepand cu ora 8:00

• kitul de participare la cursa copiilor se va ridica in data de 22.04.2017 incepand cu ora 10:15

Nota: Nu se fac inscrieri in ziua competitiei .


CRONOMETRAREA CURSEI

Cronometrarea pentru semimaraton, cros 10,5 km,cursa populara 5 km, cursa copiilor se va realiza manual. Punctele de control se afla in zona de start si sosire cat si pe traseul de alergare si vor fi semnalizate.

Alergatorii care nu trec prin toate punctele de control vor fi descalificati.

 

REGULI SI LIMITARI

Fiecare participant la cursa este obligat sa poarte numarul de concurs la vedere,

Echipament obligatoriu: incaltaminte alergare (adidas pentru asfalt si nisip )

Echipament recomandat :borseta sau rucsac, bidon pt. minimum 0.5 litri lichide, haina ploaie, pantalon lung, telefon mobil, bandana. In functie de prognoza meteo, anumite componente din echipamentul recomandat pot deveni obligatorii.

Va fi descalificat orice alergator care nu poarta numarul de concurs la vedere, sau poarta alt numar de concurs decat cel primit din partea organizatorilor.

Este interzis orice ajutor extern primit de catre alergatori pe timpul cursei, precum si consumarea de alte bauturi sau energizante din partea altor persoane in afara celor desemnate de catre organizatori sa asigure si sa deserveasca zonele de hidratare.

Pot participa sportivi activi sau care au practicat alergarea, profesionsti sau amatori si vor fi premiati la categoria open.  Vor primi si kit de participare, medalie de finish, diploma de participare.

 Pentru sportivi sau alti participanti din afara se va intocmi clasament separat.

DESCALIFICARE

Nerespectarea regulilor competitiei, scurtarea traseului(netrecerea prin punctele de control),modificarea numarului de concurs,lasarea de resturi ,ambalaje,echipament pe trasee si/sau distrugerea deliberata a mediului inconjurator

lipsa de fair-play fata de concurenti, oragnizatori, oficial, public.

CONTESTATIE

 Orice participant poate face contestatie impotriva altui participant care nu a respectat regulile competitiei sau impotriva deciziei oficialilor catre comisia de organizare.

ASISTENTA MEDICALA

Asistenta medicala va fi asigurata de catre organizator prin partenerii sai cu personal medical specializat, ambulanta fiind pozitionata in zona de start/sosire.

TIMPUL LIMITA

Timpul limita pentru semimaraton este  de 4 ore, cros 10.5 km -  2 ore, cursa populara 1:15 ore

PREMII

Nu se acorda premii in bani.Se vor acorda diplome, medalii si cupe ocupantilor locurilor 1,2,3 la toate probele si categoriile de varsta masculin, feminin pentru angajatii Rompetrol si la categoria open masculin feminin.

DREPTURI DE AUTOR

Prin inregistrarea in competitie, toti participantii vor autoriza de drept organizatorii, inclusiv partenerii acestora sa foloseasca si sa reproduca orice declaratie sau imagine cu participantii in alergare sau nu.

Organizatorii pot da aceste materiale unei terte persoane fara acordul expres al participantilor, aceasta libertate fiind valabila pe o peroada nelimitata de timp atat pe plan national cat si international.